Menu
Søg

REMODEL

REMODEL hjælper danske produktionsvirksomheder med at udvikle økonomisk bæredygtige forretningsmodeller gennem open source-principper.
8 danske produktionsvirksomheder deltog i REMODEL i 2018 – hør, hvad et par af dem har at sige om forløbet.

I foråret 2018 var 10 danske produktionsvirksomheder gennem REMODEL-forløbet, hvor de udviklede open source-forretningsmodeller gennem et 7-ugers design sprint og med hjælp fra internationale eksperter. Selve REMODEL-toolkittet er nu testet og frit tilgængeligt for alle. Især produktionsvirksomheder kan drage fordel af den nye ressource til radikalt at gentænke, hvordan de fornyer og skalerer deres forretning gennem open source-begrebet.

"Det blev tydeligt for os, at open source er præcis, hvad vi har brug for i vores forretning."

Jarl Vindnæs, co-founder, Stykka

Toolkittet indeholder guides og video tutorials, så virksomheder kan kaste sig over tranformationsarbejdet fra egen beliggenhed, med egne midler, i eget tempo. Derudover indeholder toolkittet business cases fra de 10 virksomheder, som var igennem det oprindelige REMODEL-forløb.

Brug toolkittet!
Toolkittet kan findes på www.remodel.dk. Vi vil rigtig gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer, spørgsmål, forslag eller idéer – enten ved at kontakte Christian Villum hos Dansk Design Center via cvi@ddc.dk eller i Slack forummet, som vi har oprettet til værktøjet (du finder et link i selve værktøjet – eller du kan blive medlem her).

Besøg remodel.dk for at bruge toolkittet
Besøg remodel.dk for at bruge toolkittet

Et open source værktøj til open source innovation
Selve værktøjet er selvfølgelig open source: Det er publiceret under en af de mest åbne licenser tilgængelige, nemlig the Creative Commons Attribution-ShareAlike (CC BY-SA) licensen. Med andre ord: Tag, hvad vi har lavet, gør det til dit eget, byg videre på det, del det, sælg det – gør, hvad du vil med det. Det eneste, vi beder om, er at du nævner, hvor originalen kommer fra (inklusiv kreditering af input fra de tredjeparter, som vi har bygget nogle af vores elementer på). Dette er vores måde at skabe en ressource, som vi håber vil skabe maksimal værdi for fremtidige generationer af co-creators.

REMODEL som e-kursus
REMODEL for enkeltpersoner

Hvis du gerne vil lære mere om open source, men ikke er helt klar til at samle en arbejdsgruppe omkring dig, så udbydes REMODEL nu også som kursus via læringsplatformen Canopy Lab. Tag kurset her.

Seneste
Nyhedsbrev
Få nyheder om Dansk Design Centers aktiviteter direkte i din inbox